Rear Speakers not working JBL Amp

In Car Entertainment, Sat-Nav, Mobile Phones, Media players etc., whats hot, and whats not!

Moderator: Moderators

Post Reply
Mattmh
Newbie
Posts: 2
Joined: Mon Aug 24, 2015 5:41 pm
Location: Winchester

Rear Speakers not working JBL Amp

Post by Mattmh » Mon Aug 24, 2015 5:45 pm

Hi guys, I have just purchased a 406 Coupe and besides a few niggles it is a perfect car for its age. One of my niggles is that the rear speakers don't work. I am not sure they are even connected as I can't access a fader option on my clarion head unit. I have checked all the connections from the speakers and the JBL Amp, but I just can't figure this one out. Any ideas?

User avatar
GingerMagic
3.0 24v
Posts: 3052
Joined: Fri Apr 06, 2012 9:02 pm
Location: Bournemouth

Re: Rear Speakers not working JBL Amp

Post by GingerMagic » Mon Aug 24, 2015 9:59 pm

Hi mate - welcome.

I see you have joined the Coupe club, which is a fantastic forum full of very knowledgeable and enthusiastic Coupe owners - good choice.

If the option for fader isn't on the radio, then for some 'French' reason the car may have forgotten about the rear speakers. If you add your location details to your profile signature ( here and the Coupe forum ) then someone local could help with the diagnostics and hopefully re-enabling your speakers...
1999 T4 family wagon
2005 Vauxhall Meriva
1998 406 V6 Coupe - Midlife crisis..!
PP2000 user, can help with faults / diagnostics in the Bournemouth area.

Post Reply